بهبود هضم غذا با کنسرو لوبیا چیتی غذاهایی که به سادگی هضم می شوند معمولا فیبر کمی دارند. دلیلش این است که فیبر با اینکه بخش سالمی از برنامه غذایی است بخشی از میوه ها، سبزیجات و غلات است که توسط بدن هضم نمی شود. در نتیجه، فیبر از از مسیر روده بزرگ عبور می […]
کاهش خطر حمله قلبی با کنسرو لوبیا چیتی .لوبیا چیتی نوعی از لوبیاست که نام آن یعنی (Pinto Bean) که به معنای نقاشی شده است ریشه ای اسپانیایی دارد. این لوبیا سرشار از مواد مهم غذایی از جمله :آهن ، ویتامین، فیبر و پروتئین است و همین عامل مهمی در قابل توجه بودن خواص آن میباشد.لوبیا چیتی […]
بهبود گردش خون با مصرف تن ماهی جریان خون ضعیف در برخی افراد مشکلات فراوانی ایجاد خواهد کرد .برای رفع این حالت در بدن می توانیم از راهکارهای درمانی مناسبی کمک بگیریم ،تن ماهی انتخاب مناسبی برای رفع این عارضه به شمار می رود و موجب تقویت جریان خون در بدن این بیماران خواهد شد.اگر می […]
خاصیت تن ماهی برای ورزشکاران روغن استخراج شده از بافت های ماهی چرب می باشد. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 ( EPA ) و اسید داکوساگزنئوئیک ( DHA ) ، ماده تشکیل دهنده ایکوسانوئید که برای کاهش التهاب بدن مورد استفاده قرار می گیرد ، است. فیش اویل و اسیدهای چرب امگا 3 […]
کنسرو ماهی مناسب برای تنگی نفس در حال حاضر افراد زیادی به آسم آلرژیک مبتلا هستند که شاید حتی خودشان هم خبر نداشته باشند. تنگی نفس، سرفههای مکرر و … که به دلیل آلرژی و حساسیت ایجاد میشود. از این دسته است، درمان آسم و تنگی نفس با تغذیه سالم امکان پذیر است. و حتی […]
خوردن تن ماهی و جلوگیری از استرس کمبود منیزیم ممکن است موجب ایجاد سردرد و خستگی شده، و با اثرات استرس ترکیب شود. یک فنجان اسفناج کمک می کند که منیزیم را افزایش دهید. آیا اسفناج دوست ندارید؟ سبزیجات برگی و سبز دیگر نیز منابع خوبی از منیزیم می باشند. یا مقداری سویای پخته شده […]
کاهش افسردگی با مصرف کنسرو ماهی تن اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی، ساختار غشای مغز و میزان دوپامین و سروتونین را تغییر می دهند. دوپامین و سروتونین از مهمترین انتقال دهنده های عصبی محسوب می شوند که نقش مهمی در کنترل افسردگی ایفا می کنند.علاوه بر این، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی موجود […]
کمک به بهبود قوه بینایی با تن ماهی مصرف ماهی قزل آلا باعث افزایش خون رسانی به چشم شده و سلول های بینایی و شبکیه را تقویت میکند. «رتینوپاتی دیابتی» که یکی از بیماری های شایع در افراد دیابتی است به دلیل کاهش تامین خون برای شبکه چشم بوجود می آید. مصرف مداوم ماهی حدود […]
جلوگیری از بروز سرطان با کنسرو ماهی ماهی تن یکی از ماهی هایی است که غنی از اسیدهای چرب امگا 3 بوده و برای رشد مغز و سیتسم عصبی و شبکیه چشم بسیار مفید است و بهتر است افراد کنسرو ماهی که از ماهی تن تهیه شده باشد را مصرف نمایند چرا که منبع بسیار […]