افزایش سطح تمرکز با خوردن تن ماهی اگر مقدار زیادی تن ماهی چرب نخورید یا مکمل امگا ۳ دریافت نکنید، احتمال اینکه دچار ضعف در تمرکز بشوید بالا میرود. بسیاری از افراد بعد از اینکه از میزان دریافت روزانه امگا ۳ خود مطمئن میشوند، پیشرفت قابل توجهی در سطح تمرکز خود تجربه میکنند.به غیر از […]
حفظ سلامت ماهیچه ها با خوردن تن ماهی برای افرادی که دنبال یک برنامه غذایی ضد التهاب می گردند تن ماهی گزینه مناسب و البته فوق العاده ای است. مصرف تن ماهی به ویژه تن قرمز برای افرادی که از روماتیسم (التهاب مفصل) رنج می برند توصیه می شود. این افراد باید سعی کنند که […]
جلوگیری از ابتلا به دیابت با مصرف کنسرو لوبیا لوبیا چیتی نوعی از لوبیاست که نام آن یعنی (Pinto Bean) که به معنای نقاشی شده است ریشه ای اسپانیایی دارد. این لوبیا سرشار از مواد مهم غذایی از جمله :آهن ، ویتامین، فیبر و پروتئین است و همین عامل مهمی در قابل توجه بودن خواص […]
جلوگیری از لخته شدن خون با کنسرو مرغ کنسرو مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد.همان طور که می دانید بدن ما انسان ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه […]
مزایای استفاده از کتسرو شبدیز اعلا کنسرو ماهی شبدیز تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.مهم تر از همه این که، گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا […]
انواع طعم های کنسرو چینود گروه صنایع غذایی چینود با همکاری شرکت آوین کنسرو برای فعالیت در عرصه تجارت و رقابت صنایع غذایی اهدافی را تعیین نموده است که از آن جمله بهبود رضایتمندی مشتریان و به زبانی مشتری مداری، بهبود ایمنی و سلامت کلیه محصولات و کاهش مخاطرات غذایی، تلاش در جهت افزایش میزان […]
ارزش غذایی بالا کنسرو سدیس لوبیا گیاهی است گرمادوست که روزهای گرم وشبهای خنک مناسب رشد آن می باشد.دمای مورد نیاز برای رشد آن درروز20 تا28 درجه ودرشب15 تا20 درجه سانتیگراداست. دمای بیش از 30 درجه مناسب رشد آن نبوده ودمای بیش از 35 درجه منجربه عدم تشکیل دانه در آن میشود و همچنین دمای […]
کاهش مشکلات پوستی با مصرف کنسرو تن سیحون پوست صورت برای این که با نشاط و درخشان باقی بماند به اسیدهای چرب احتیاج دارد از جمله اسیدهای چرب، امگا ۳ است که به روغن ماهی معروف است. امگا ۳ چیست؟! امگا ۳ اسمی است که بر گروهی از اسیدهای چرب متنوع غیراشباع اطلاق میشود.اسید چرب […]
کاهش بیماری عروقی با مصرف کنسرو قلیه ماهی قلیه ماهی، یک غذای سنتی است که در جنوب کشور بسیار رایج و متدوال است. این غذا مانند خورشت میماند و باید آن را با کته سرو کرد. ترشی این غذا بخاطر تمبر هندی آن است پس آن را با هیچ چیز جایگزین نکنید. استفاده از گوشت […]