افزایش سطح تمرکز با خوردن تن ماهی اُمگا ۳ در برخی مغزها و سبزیجات یافت میشود، اما ماهیهای چرب مانند تونا و سالمون بهترین منابع غذایی برای این نوع اسیدهای چرب هستند. اسیدهای چرب تشکیلدهنده خانواده اُمگا ۳ از اسیدهای چرب ضروری (EFAs) هستند که نقش مهمی در عملکرد مغز دارند. از این دست از […]
کمک به بهبود قوه بینایی با تن ماهی مصرف روغن ماهی امگا۳ را در رژیم غذایی تان افزایش دهید چراکه می تواند به تحریک تولید اشک کمک کرده و چشم ها را روان نماید، بدین ترتیب ریسک خشکی چشم ها کاهش می یابد.مصرف ماهی قزل آلا با توجه به طعم فوق العاده،قابل دسترسی در تمام […]
خواص کنسرو تن ماهی برای کودکان ماهی از جمله غذا های مفید و پر خاصیتی است که بعد از ۱۱ ماهگی می توانید در برنامه غذایی کودکان خود قرار دهید، البته برای بچه هایی که در خانواده خود، سابقه حساسیت نداشته باشند، می توان از هفت ماهگی این ماده غذایی را در اختیار آنها قرار […]
برطرف کردن ناراحتی چشم با مصرف تن ماهی خوردن کنسرو تن ماهی هایی که حاوی امگا3 برای کاهش بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مفید است، زیرا این ماده مغذی میزان چربیهای بد خون (LDL-کلسترول و تری گلیسریدها) را کاهش داده و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش میدهد؛ همچنین این ماده با پایین آوردن […]
کاهش بیماری های عروقی با مصرف کنسرو قلیه ماهی قلیه ماهی یکی از غذا های لذیذ و خوشمزه جنوب کشورمان می باشد که بسیار مقوی و دارای املاح معدنی و ویتامین بوده و این بخاطر استفاده از ماهی و سبزیهای معطری است که در این نوع غذا استفاده می شود.ماهی بخاطر داشتن ویتامین D در […]
کاهش استرس با خوردن متعادل کنسرو ماهی برای حفظ استرس، از ماهی های چرب طبیعی استفاده کنید. اسیدهای چرب امگا 3، که در ماهی هایی از قبیل قزل آلا و تن ماهی یافت می شوند، می توانند از بروز هورمون های استرس جلوگیری کرده، و فرد را در برابر بیماری های قلبی، افسردگی، و سندرم […]
جلوگیری از خشکی زیر چشم با تن ماهی چشمها نقاط کانونی چهره هر فرد هستند و معمولا اگر کسی به چهره شما نگاه کند یکی از نخستین جاهایی که توجهاش را به خود جلب میکند چشم های شما خواهد بود. خشکی دور چشم، چروک و حتی پف زیر چشم مشکلات رایجی هستند که بسیاری از […]
پیشگیری از سکته مغزی با تون ماهی فلفلی رژیم غذایی یکی از عوامل اصلی در ابتلا به بیماری عصبیعضلانی محسوب می شود. یک رژیم غذایی خوب از محتوای بالای غذاهای فرآوری شده، قند افزوده، نمک و چربی های هیدروژنه برخوردار است و یکی از سریعترین مسیرها برای تجربه بیماری قلبی و سکته مغزی محسوب می […]