مزایای استفاده از کتسرو شبدیز اعلا کنسرو ماهی شبدیز تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.مهم تر از همه این که، گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا […]
انواع طعم های کنسرو چینود گروه صنایع غذایی چینود با همکاری شرکت آوین کنسرو برای فعالیت در عرصه تجارت و رقابت صنایع غذایی اهدافی را تعیین نموده است که از آن جمله بهبود رضایتمندی مشتریان و به زبانی مشتری مداری، بهبود ایمنی و سلامت کلیه محصولات و کاهش مخاطرات غذایی، تلاش در جهت افزایش میزان […]
ارزش غذایی بالا کنسرو سدیس لوبیا گیاهی است گرمادوست که روزهای گرم وشبهای خنک مناسب رشد آن می باشد.دمای مورد نیاز برای رشد آن درروز20 تا28 درجه ودرشب15 تا20 درجه سانتیگراداست. دمای بیش از 30 درجه مناسب رشد آن نبوده ودمای بیش از 35 درجه منجربه عدم تشکیل دانه در آن میشود و همچنین دمای […]
کاهش مشکلات پوستی با مصرف کنسرو تن سیحون پوست صورت برای این که با نشاط و درخشان باقی بماند به اسیدهای چرب احتیاج دارد از جمله اسیدهای چرب، امگا ۳ است که به روغن ماهی معروف است. امگا ۳ چیست؟! امگا ۳ اسمی است که بر گروهی از اسیدهای چرب متنوع غیراشباع اطلاق میشود.اسید چرب […]
کاهش بیماری عروقی با مصرف کنسرو قلیه ماهی قلیه ماهی، یک غذای سنتی است که در جنوب کشور بسیار رایج و متدوال است. این غذا مانند خورشت میماند و باید آن را با کته سرو کرد. ترشی این غذا بخاطر تمبر هندی آن است پس آن را با هیچ چیز جایگزین نکنید. استفاده از گوشت […]
فواید مصرف تن ماهی ورزشکاران روغن ماهی برای ورزشکاران – فیش اویل ، روغن استخراج شده از بافت های ماهیان چرب می باشد. روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و اسید داکوساگزنئوئیک، ماده تشکیل دهنده ایکوسانوئید که برای کاهش التهاب بدن مورد استفاده قرار می گیرد. فیش اویل و اسیدهای چرب امگا 3 مزایای […]
درمان تنگی نفس با مصرف کنسرو ماهی حملات آسم به صورت تنگي نفس و خس خس سينه بروز مي كند. در اين بيماري مزمن، پوشش لوله هاي برونش ملتهب و متورم مي شوند، مجاري تنفسي تنگ شده و جريان هواي داخل و خارج شده از ريه كاهش مي يابد. علل آسم به طور كامل شناخته […]
کمک به بهبود قوه بینایی با تن ماهی ماهی به عنوان یک ماده غذایی بسیار مغذی محافظ خوبی برای شبکیه به حساب میآید. در واقع، ماهی خوراکی است که میتواند از ضعف دید در دوران میانسالی جلوگیری کند و مانع از بین رفتن کارکردهای قسمتهای مختلف چشم بشود.قوه بینایی تمام افراد با مصرف تن ماهی […]
مصرف تن ماهی در زمان امتحانات دانش آموزان ماهی از جمله غذا های مفید و پر خاصیتی است که بعد از ۱۱ ماهگی می توانید در برنامه غذایی کودکتان قرار دهید، البته برای بچه هایی که در خانواده خود، سابقه حساسیت نداشته باشند، می توان از هفت ماهگی این ماده غذایی را در اختیار آنها […]