کاهش چربی بدن با مصرف تن ماهی فلفلی ماهی تن حاوی موادمغذی ضروری برای بدن از جمله نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، فسفر و سلنیوم است. همچنین سرشار از پروتئین بوده، به طوری که میزان آن بیشتر از کربوهیدرات و چربی است. بنابراین درصورتی که قصد کاهش وزن دارید ماهی تن را جایگزین گوشت و ماهی کنید.گروهی […]
پیشگیری از ایجاد نقرس با مصرف تن ماهی برخی از علائم شایع نقرس که در شناسایی این بیماری کمک می کند عبارتند از: درد بیش از حد، قرمزی و تورم مفاصل که معمولا شامل التهاب مفصل انگشت شست پا است . یکی از بهترین روش ها برای پیشگیری از بیماری نقرس داشتن کنترل بر روی […]
کنسرو ماهی و جلوگیری از سرطان معده مطالعات اپيدميولوژيكي زيادي نشان داده اند كه روغن ماهي به علت داشتن اسيدهاي چرب زنجيره بلند امگا -3 موجود در ماهي، در برخي حيوانات خطر ايجاد تومور را كاهش مي دهد.این مواد گروهی از ترکیبات در غذاها هستند که رادیکالهای آزاد را در بدن از بین میبرند یا […]
بهبود وضعیت ایمنی با مصرف کنسرو ماهی بدن ما علاوه بر این مواد مغذی، به پروبیوتیک ها هم نیاز دارد. پروبیوتیکها باکتریهای مفیدی هستند که در برخی غذاها یافت میشوند و به تعادل فلور طبیعی (ریزاندامگان همزیست انسان) در دستگاه گوارش کمک میکنند. آنها جزو مواد مغذی به شمار نمیروند اما بسیار مفیدند.یک رژیمغذایی متعادل […]
جلوگیری از ریزش مو با کنسرو لوبیا چیتی لوبیا چیتی ماده غذایی است که در سراسر جهان از محبوب بالایی برخوردار میباشد و غنی از مواد مغذی است که میتواند منجر به حصول تعدادی از مزایا برای سلامتی فرد مصرف کننده آن شود. در این مطلب علاوه بر معرفی تعدادی از خواص این ماده غذایی […]
سلامت پوست با مصرف تن ماهی از جمله خاصیت تن ماهی برای پوست پیشگری از اگزماست اگزما نوعی التهاب پوستی است که باعت خارش، تورم و قرمزی پوست می شود. امگا 3 می تواند از التهاب های بدن از جمله التهاب پوست جلوگیری کند.ماهی های تن منبع غنی از امگا 3 هستند و مصرف آن […]