بهبود بینایی با کنسرو تن ماهی ماهی به عنوان یک ماده غذایی بسیار مغذی محافظ خوبی برای شبکیه به حساب میآید. در واقع، ماهی خوراکی است که میتواند از ضعف دید در دوران میانسالی جلوگیری کند و مانع از بین رفتن کارکردهای قسمتهای مختلف چشم بشود. درست است که اغلب ماهی فواید بیشماری دارند؛ اما آن […]
اسیدهای آمینه موجود در تن ماهی جدا از فواید مصرف غذاهای دریایی، نظیر تن ماهی، برای زنان باردار دو مورد وجود دارد که نیاز به توجه خاص هست: میزان جیوه و آمینو اسیدهای آزاد هیستیدین موجود در تن ماهی. در فرایند فرآوری، یکی از مواد هیستیدین موجود در گوشت ماهی تن به ترکیبات سمی تبدیل […]
کنسرو لوبیا غذایی فوق العاده برای دوران بارداری لوبیا چیتی دارای فیبر، پروتئین، انرژی بخشی و همچنین مواد معدنی پشتیبان گلبولهای قرمز بوده و غذای خوبی برای تحرکپذیری شما است. این لوبیا دارای مواد مغذی مورد نیاز کودک مانند فولات، کولین، فیبر، پروتئین و آهن است. انواع لوبیا در واقع دارای مواد مغذی مهم برای […]
استفاده از تن ماهی در پرورش اندام بدنسازی یا پرورش اندام چه به صورت تفریحی و چه رقابتی یک نوع سبک زندگی است که داخل یا خارج از باشگاه انجام می شود و به ساخت عضلات بدن به وسیله وزنه زدن و مواد مغذی کمک می کند. برای به حداکثر رساندن نتایج حاصل از تمرین […]
فواید نشاسته موجود در کنسرو لوبیا لوبیا به عنوان مهم ترین حبوبات برای مصرف انسان، سال ها است که مورد کشت قرار گرفته و نقش مهمی در رژیم غذایی مردم بسیاری از نقاط جهان دارد. نشاسته اولین و مهم ترین منبع ذخیره انرژی در غلات است و بیشتر وزن دانه غلات را تشکیل می دهد. […]
خواص صدف اویستر کنسرو ماهی خشک و صدف های خوراکی یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین غذاهای دریایی محسوب می شوند.صدف های اویستر خواص بی نظیری داشته و در صورت مصرف صدف اویستر به مرور زمان تاثیر بی نظیری بر سلامتی انسان دارد.صدف های خوراکی به عنوان یک منبع غذایی بسیار مفید و مغذی […]
خواص فوق العاده برگ مو با رویش درختان انگور، برگ های مو بیش از هر چیز جلب توجه کمی کند.اما آیا می دانید برگ مو علاوه بر ارزش غذایی خواص درمانی بسیاری دارد؟در ادامه مطلب خواص دارویی و درمانی این برگ مانند جلوگیری از سقط جنین و نقرس و … را بیشتر می شناسید. انگور مطلوب […]
کمک به سوخت و ساز بدن با کنسرو ماهی مصرف پروتئین بیشتر تعداد کالری که می سوزانید را افزایش می دهد. به نظر می رسد هضم پروتئین سرعت متابولیک را از 20 تا 35 درصد افزایش می دهد که در مقایسه با هضم کربوهیدرات ها رقم چشمگیری است. در حقیقت، مطالعات متعددی نشان داده اند […]