وزن های مختلف کنسرو ماهی مشکلات و مشغله های افراد در یک خانواده فوق العاده بالا رفته و امروز همه درگیر کار و امرار معاش هستند و هیچ کس فرصت درست کردن یا آماده کردن غذا را برای ناهار یا شام ندارد.شرکت صنایع غذایی آوین کنسرو در راستای طرح حمایت از افراد شاغل برآن شد […]
مضرات مصرف بیش از حد کنسرو خطرات مصرف کنسرو به طور جدی سلامت بخش های مختلف داخلی بدن را تهدید می کند و حتی در برخی موارد منجر به مرگ می شود به همین دلیل اگر قصد مصرف این نوع غذاها را دارید باید بسیار محتاتانه عمل کنید و با دقت بیشتری از سلامت این […]
ارزش غذایی صدف خوراکی خلیج فارس صدف خوراکی از فواید شگفت انگیزی برای سلامت بدن برخوردار است که امروزه انواع مختلفی از آن در بازار وجود دارد و بسیاری از افراد از خواص صدف اطلاع چندانی ندارند.صدف خوراکی امروزه به عنوان یکی از خوشمزه ترین غذا های دریایی شناخته شده است که از فواید و […]
خریداران تن ماهی فلفلی تن ماهی فلفلی از جمله طعم های جدیدی است که برای این کنسرو به کار برده می شود. در گذشته تن ماهی هیچ گونه طعم دهنده اضافه ای نداشت. اما امروزه برای جلب رضایت ذائقه های مختلف این ماده غذایی با طعم های مختلفی روانه بازار می شود. طعم هایی همچون روغن […]
تفاوت تن ماهی صادراتی و معمولی ماهی مخصوص تن ماهی صادراتی میتواند ماهی گیدر یا تون زرد باله باشد که از مرغوبترین نمونههای ماهی تن به شمار میرود. این ماهی دارای بدنی بسیار بزرگ است و از مشخصههای آن بالهها و پرههای زردرنگ آن است که در وسط و نزدیکی دمش قرار دارد. اندازه این […]
مصارف عمده تن ماهی در ایران ارزش غذایی هر ۱۸۰ گرم تن ماهی دلپذیر شامل ۴۸۷ کیلوکالری، قند ۰، چربی ۳۲.۴، نمک ۲.۵۶ و اسیدهای چرب ترانس صفر گرم میشود. دلپذیر برای آماده سازی تن ماهی خود از گوشتهای تکهای فیلهای مانند استفاده میکند و بهندرت از خرده ماهی در فرایند بستهبندی خود بهره میگیرد. […]
دلیل تولید کنسرو لوبیا با قارچ بسیاری از ما کنسرو لوبیا را به عنوان یک غذای سریع در میان انواع کنسروها ترجیح دادهایم. جالب است بدانید که برای تهیه این کنسرو از لوبیای خشک استفاده میشود و در تهیه آن سس گوجه فرنگی به منظور طعم دادن افزوده میشود، به علاوه، در برخی موارد از […]