کدام تن ماهی ها صادراتی هستند؟ طبق آمارها آماده برای صادرات به کشورهای همسایه از قبیل سوریه، امارت، عمان، افغانستان و عراق که کشورهای مصرف کننده هستند بازار بسیار مناسبی برای صادرات کنسرو ماهی و میگو دار می باشند.شرکت های تجاری برای ثبت سفارش تن ماهی با برند مورد نظر خود میتوانند با شرکت صیادی […]
تفاوت تن ماهی دودی و معمولی این محصول جدید علاوه بر طعم و رایحه نو، به دلیل وجود طعم طبیعی دود اشتها آور میباشد. ترکیبات شناخته شده موجود در دود اعم از اسیدهای آلی، هیدروکربنها، فنلها و… سبب ایجاد خواص زیادی در محصول شده از جمله: خاصیت ایجاد رنگ و طعم خاص، خاصیت آنتی اکسیدانی، […]
بازار کنسرو لوبیا در ایران یکی از عوامل تعیین کننده قیمت کنسرو لوبیا وزن محصول می باشد. به طور معمول کنسروهای لوبیا در وزن های ۱۸۰ یا ۳۸۰ گرم عرضه می شوند.بی تردید قیمت کنسرو لوبیا ۳۸۰ گرمی گران تر است.لازم به ذکر است؛ که بسته بندی کنسرو لوبیا در وزن های مختلف، باعث می […]
کارخانه کنسرو تن ماهی Canning به مفهوم قوطي کردن مواد غذايي و اصطلاحي رايج در توليد و نگهداري مواد غذايي است. تاريخ بستهبندي مواد غذايي به زمان ناپلئون بناپارت برميگردد. در آن زمان امپراطور فرانسه در برنامه کشورگشايي خود نياز داشت غذاي سربازانش را به شکلي تامين کند که عاري از فساد باشد. کنسرو تن […]
راهنمای شناخت صدف خوراکی سالم صدفهای خوراکی از سطوح پایین زنجیره غذایی مانند فیتوپلانکتون ها تغذیه کرده و پرورش آنها نیازی به غذا، کود، علف کش، سموم و مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک نداشته و در نتیجه خطری برای محیط زیست ندارند. پرورش صدفهای خوراکی میتوانند ابزارهای جایگزینی برای کمک به تکمیل عرضه غذاهای دریایی […]
مزایای تن ماهی در آب نمک ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین، مواد معدنی نظیر سلنیوم، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1، B3 و B6 است. گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش […]
کارخانه تولید تن ماهی شوید دار کنسرو ماهی معمولاً حاوی روغن مایع است اما تولیدکنندگان برای کسانی که نباید روغن و نمک مصرف کنند یا ذائقهٔ متفاوتی دارند ماهی در آبنمک (بدون روغن)، ماهی در آب (بدون روغن و نمک) و ماهی در روغن زیتون هم تولید میکنند. درصورتی که ماهی تازه صید شده، به […]