کارخانه کنسرو تن ماهی Canning به مفهوم قوطي کردن مواد غذايي و اصطلاحي رايج در توليد و نگهداري مواد غذايي است. تاريخ بستهبندي مواد غذايي به زمان ناپلئون بناپارت برميگردد. در آن زمان امپراطور فرانسه در برنامه کشورگشايي خود نياز داشت غذاي سربازانش را به شکلي تامين کند که عاري از فساد باشد. کنسرو تن […]
راهنمای شناخت صدف خوراکی سالم صدفهای خوراکی از سطوح پایین زنجیره غذایی مانند فیتوپلانکتون ها تغذیه کرده و پرورش آنها نیازی به غذا، کود، علف کش، سموم و مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک نداشته و در نتیجه خطری برای محیط زیست ندارند. پرورش صدفهای خوراکی میتوانند ابزارهای جایگزینی برای کمک به تکمیل عرضه غذاهای دریایی […]
مزایای تن ماهی در آب نمک ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین، مواد معدنی نظیر سلنیوم، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1، B3 و B6 است. گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش […]
کارخانه تولید تن ماهی شوید دار کنسرو ماهی معمولاً حاوی روغن مایع است اما تولیدکنندگان برای کسانی که نباید روغن و نمک مصرف کنند یا ذائقهٔ متفاوتی دارند ماهی در آبنمک (بدون روغن)، ماهی در آب (بدون روغن و نمک) و ماهی در روغن زیتون هم تولید میکنند. درصورتی که ماهی تازه صید شده، به […]
انواع کنسرو لوبیا موجود در بازار محتویات داخل کنسرو لوبیا با قارچ لوبیا چیتی،قارچ،رب گوجه فرنگی،روغن گیاهی،سرکه،نشاسته،شکر،فلفل پاپریکا،نمک حداکثر ۲% لوبیا چیتی دارای مواد مغذی بسیار زیادی می باشد. این حبوبات غنی از ویتامین های مختلف،فیبر،آهن،مواد معدنی و پروتئین ها هستند.بنابراین خواص لوبیا چیتی برای سلامت پوست،مو بسیار عالی هستند.این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده […]
کیفیت کنسرو لوبیا چیتی کنسرو لوبیا چیتی به عنوان یک غذای کامل و بسیار مناسب و مقوی تلقی می شود و می تواند به عنوان ترکیبی در کنار سوپ مرغ و سبزیجات و دیگر انواع غذاها استفاده شود. به دلیل ارزش غذایی بالایی که لوبیا دارد کنسرو لوبیا یکی از محبوب ترین غذاهای کنسروی محسوب […]