ویژگی صدف خوراکی ایرانی خواص صدف خوراکی و پودر ماهی، از ذخایر وسیع مواد معدنی، ویتامینها و ترکیبات آلی موجود در آنها نشات میگیرد. در واقع، برخی از مواد معدنی بالاترین سطح را در صدف دارند، به این معنی که صدفها به دلیل محتوای خود به ویژه روی، برترین غذا در سرتاسر جهان هستند. براساس […]
بسته بندی های متفاوت کنسرو ماهی پس از تمام مراحل تولید کنسرو ماهی نوبت به بسته بندی آن می رسد.پس از اتمام فرآیند دمایی، لازم است یکی از انتهاهای قوطی،سر یا کف کدگذاری شود، برای این منظور بایستی سیستم های الکترونیکی جوهر پاشی (جت پرینتر) استفاده شود تا به بدنه ولاک قوطی آسیب نرسد، زیرا […]
کنسرو ماهی تن چیست؟ کنسرو ماهی تن غذایی است که در سراسر دنیا مصرف میشود. این کنسروها مغذی و منبع عالی پروتئین، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامینهای گروه ب هستند. یک قوطی حدوداً ۱۵۰ گرمی ماهی تن، ۵۶ درصد از نیاز روزانهٔ فرد به پروتئین را تأمین میکند. با اینحال در ماهی تن مقادیری […]
انواع کنسرو ماهی با طعم های مختلف تن ماهی یک غذای آماده و مقوی است، که در صورت آماده نبودن غذای خانگی این کنسرو بجای نهار و شام یا دیگر زمان ها مصرف می شوند. این محصول هر چقدر با کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشد بهتر می باشد.ماهی از مواد غذایی مفید است که […]
طرز تهیه غذا با صدف خوراکی برخلاف برخی تصورات مردم در مورد پخت صدف، باید بدانید که جز یک ماهیتابه داغ و مهارت بالا چیز دیگری لازم نیست. بقیه کارهای مربوط به این غذا موادی است که از پیش قابل تهیه است بیشتر کار مربوط به قطعه کردن مقداری نان که تازه هم باشد، است. برای شروع […]
بهترین کنسرو های لوبیا در کنسروهای لوبیا از بهترین نوع لوبیای تولیدی کشور، لوبیای تازه خمین با رب گوجه فرنگی منطقه فارس تولیدی از گوجه فرنگی با کیفیت، ادویجات تازه و بهداشتی استفاده شده است. همچنین محصول حاضر در مدرن ترین کارخانجات تولید کنسرو ایران تولید می گردد. این محصول منبع غنی از فیبر بوده […]
منظور از تن ماهی طعم دار چیست؟ بعضیها هر کاری میکنند ذائقه شان با ماهی هماهنگ نمیشود که نمیشود. برای همین اصولا غذاهای با ماهی را میبوسند میگذارند کنار. به این افراد پیشنهاد میکنیم برای یک بار هم که شده تن ماهی را در لیست غذاهای خود قرار دهند. مطمئن باشید پشیمان که نمیشوید هیچ، […]