خرید اینترنتی تن ماهی درجه یک
تن ماهی و پیشگیری از سکته مغزی
یکی از عواقب پیری، فرسوده شدن عملکرد مغز است که به صورت کاهش عقل در رابطه با سن معرفی شده است. این موضوع در بسیاری موارد طبیعی است، اما پس از آن نیز بیماری های جدی عصبی مانند بیماری آلزایمر به وجود می آیند.جالب توجه اینکه بسیاری از مطالعات حاکی از آن هستند، افرادی که بیشتر ماهی می خورند، میزان کمتری زوال عقل دارند. این مکانیسم ممکن است با ماده ی خاکستری در مغز مرتبط باشد. ماده ی خاکستری بافت عملکردیِ مهم در مغز، شامل نورون هایی است که اطلاعات را پردازش، خاطرات را ذخیره و در کل انسان را تبدیل به این چیزی می کنند که هست !مطالعات نشان می دهند افرادی که هر هفته ماهی مصرف می کنند، ماده ی خاکستری بیشتری در مراکز مغزی دارند که احساسات و خاطرات را تنظیم می کنند.خلاصه اینکه، مصرف ماهی با کاهش زوال عقل و عملکرد مغز در سالمندان در ارتباط است. افرادی که به صورت منظم ماهی می خورند، ماده ی خاکستری بیشتری در مراکز مغز دارند. ماده ی خاکستری مسئول کنترل احساسات و حافظه است.سکته های قلبی و مغزی جزو بیماری های شایع و کشنده در جهان به شمار می آیند،ماهی های چرب به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا 3 برای قلب انسان مفید می باشد ،افرادی که به طور مرتب یک یا چند وعده ماهی در هفته می خورند ، ۱۵٪ کم تر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی قرار داشتند.
ویژگی های یک تن ماهی صادراتی
فروش تن ماهی امروز در بازار ایران رونق فراوانی گرفته است و از آنجایی که مردم دیگر وقت پختن غذا را ندارند همه روبه غذاهای کنسروی و آماده آورده اند.کنسرو تن ماهی یکی از کنسرو های پرخاصیت و پرطرفدار در بین مردم ایران و دنیا است.به همین دلیل کارخانه های زیادی در شهرهای جنوبی ایران دایر شدند تا با کیفیت ترین تن ماهی ها را با قیمت مناسب روانه بازار کنند تا پس از فروش در بازار های داخلی بتوانند در بازارهای خارجی نیز محصولات و برندهای تن ماهی خود را به فروش برسانند.یک محصول صادراتی باید کیفیت فوق العاده عالی و قیمت مناسبی داشته باشد تا بتواند با بقیه برندها رقابت کند که شرکت آوین کنسرو با تولید برندهای تاپسی،کیمبال،سیحون و ….امروز خودی در بازار نشان داده است.