سلامت پوست با مصرف تن ماهی از جمله خاصیت تن ماهی برای پوست پیشگری از اگزماست اگزما نوعی التهاب پوستی است که باعت خارش، تورم و قرمزی پوست می شود. امگا 3 می تواند از التهاب های بدن از جمله التهاب پوست جلوگیری کند.ماهی های تن منبع غنی از امگا 3 هستند و مصرف آن […]
کنسرو ماهی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عواملی چون افزایش سن و کیفیت و سبک زندگی نیز بر سلامت سیستم ایمنی افراد موثر بوده و برای برخورداری از یک سیستم ایمنی قوی باید رویکردی کلی را در پیش گرفت، چرا که هیچ راهکار جادویی به تنهایی نمیتواند فرد را به این هدف مهم برای کسب […]
کاهش اختلالات بینایی با مصرف کنسرو ماهی همه میدانیم مصرف تن ماهی خاویار برای سلامتی بسیار مفید است، و باید دستکم هفتهای دو بار ماهی بخوریم. مصرف ماهی تن فواید بسیاری برای سلامتی دارد، ماهی تن غذای بسیار سالمی است و باید به میزان بیشتری از این ماهی مصرف کنید اگر با بالا رفتن سن نگران […]
ارزش غذایی تن ماهی تاپسی تن ماهی از دسته محصولات دریایی است که به علت سلامت طبیعی و خواص فراوان آن، مورد توجه بسیاری از خانوادهها و مصرف کنندگان در سراسر جهان امروز قرار گرفته است. متداولترین روش مصرف آن به صورت کنسرو شده میباشد. بر اساس آمار به دست آمده نیمی از ماهی تن […]
خاصیت تن ماهی برای زنان باردار چیست؟ دوران بارداری دوران خاص و ویژه ایست و زنان باردار باید مراقب سلامت خود و جنینشان باشند. از آن جایی که تغذیه و رژیم غذایی صحیح یکی از نمودهای مراقبت است، زنان باردار باید به این نکته توجه کنند و مواد غذایی مضر را از رژیم غذایی خود […]
خواص گوشت بوقلمون گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی دهد و در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است ولی این تنها مزیت گوشت بوقلمون نیست و در بحث خواص در حدی پیشتاز است که آن را گوشت معجزه می خوانند. مواد غذایی […]
جلوگیری از دیابت با مصرف کنسرو لوبیا چیتی لوبیا مملو از کربوهیدرات است و باید به میزان مشخصی استفاده شود ، اما لوبیا کندتر هضم می شوند و در نتیجه میزان قند خون را به آرامی بالا می برد. برخی پژوهشها نشان داده اند که میزان روزانه یک و نیم تا دو و نیم لیوان لوبیای پخته اثر مفیدی در کنترل دیابت دارد. لوبیا خطر […]