طرز تهیه تن ماهی دودی ماهی دودی نوعی ماهی نمک سود شده است که به منظور خراب نشدن و طعم بهتر ماهی، آن را در نمک میغلتانند و در یک اتاق حاوی دود برای چند ساعت نگهداری میکنند.فرآیند دودی کردن برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی انجام میشود. یکی از […]
فواید تن ماهی برای بدن FDA (سازمان غذا و دارو امریکا) توصیه می کند به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم باید ماهی خورد، و این شامل همه می شود هم کودکان و هم خانم ها.FDA اظهار داشته تقریبا تمام غذاهای دریایی و ماهی ها مقدار اندکی جیوه در خود دارند، و برای بیشتر […]
نمایندگی کنسرو ماهی ارزان گوشت بیشتر انواع ماهیها سرشار از اسیدهای چرب ضروری مانند امگا ۳ و امگا ۶ است. امگا ۳ ورمهای جلدی و داخلی را کاهش داده سرعت بهبود مشکلات قلبی را بالا میبرد و در کل امکان بروز چنین مشکلاتی را کاهش میدهد. این اسید چرب امگا ۳ همچنین در روغن های […]