تن ماهی سالم چه خصوصیاتی دارد؟ ماهی یکی از مواد غذایی که خوردن آن در برنامه هفتگی بسیار مفید و ضروری است تلقی میشود . بسیاری از خانواده ها به علت دردسرهای درست کردن ماهی تازه از خوردن آن اجتناب می کنند به همین علت می توان از سایر فرآورده های ماهی همانند کنسرو ماهی […]
کنسرو لوبیا باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ لوبیا را می توان به صورت کنسرو مصرف کرد، و هیچگونه نگرانی بابت ارزش غذایی کنسرو لوبیا نباید داشت، و همان خاصیت لوبیا غیر کنسروی و تازه را دارد، حاوی همان ویتامین هاست پس با خیال راحت آن را مصرف کنید.کنسرو لوبیا غذای بسیار راحتی است. برای […]
بهترین کنسرو های تن ماهی مغذی بودن مواد غذایی که در طی روز میخورید یا به فرزندانتان میدهید بسیار اهمیت دارد. مواد غذایی مناسب بهسلامتی بدن شما کمک کرده و به کودکان نیز کمک میکند تا رشد خوب و استخوانبندی محکمی داشته باشند. حتماً میدانید قبل از مصرف تن ماهی به هر شکلی و در […]
نحوه تشخیص صدف خوراکی تازه امروزه صدفهای خوراکی بخش مهمی از تولیدات شیلاتی را به خود اختصاص دادهاند. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و نیاز بیشتر به منابع پروتئینی و از سویی، کشش مصرف کنندگان به سوی غذاهای دریایی و آگاهی از ارزش و سلامت آنها، دولتها به دنبال بررسی راههایی برای افزایش تولید […]
صدف های صادراتی کدام اند؟ فعالیت در زمینه کشت و پرورش صدفهای خوراکی نیز میتواند به عنوان فعالیتی نو در جهت تأمین پروتئین و ارزآوری برای کشورمان ایران، به دلیل دارا بودن منابع غنی، مطرح باشد، به طوری که نگارنده امیدوار است با رویکرد به فعالیتهایی این چنینی، آبزی پروری نقش موثرتری را در امنیت […]
انواع کنسرو تن ماهی صادراتی واردات کنسرو ماهی تون در بازارهای نو ظهور آسیای مرکزی و خاورمیانه ضعیف شده است. افزایش واردات در بسیاری از بازارهای متوسط تا بزرگ در خاورمیانه به دلیل افزایش قیمت مواد خام و کاهش تقاضای محلی ناشی از ناآرامی های سیاسی متوقف شده است. افت قابل توجهی در صادرات تایلند […]