خواص و مضرات کنسرو تن ماهی بر اساس تحقیقات بهعمل آمده، مصرف انواع ماهی حداقل 2 تا 3 بار در هفته توصیه میشود كه یكی از انتخابهای مناسب، در دسترس و خوش طعم، كنسرو ماهی تن میباشد. مصرف ماهی در كاهش بیماری قلبی، فشار خون و درد مفاصل و همچنین تنگی نفس بسیار مؤثر است […]
خواص تن ماهی در بارداری دوران بارداری دوران خاص و ویژه ایست و زنان باردار باید مراقب سلامت خود و جنینشان باشند. از آن جایی که تغذیه و رژیم غذایی صحیح یکی از نمودهای مراقبت است، زنان باردار باید به این نکته توجه کنند و مواد غذایی مضر را از رژیم غذایی خود حذف کنند […]
طرز تهیه کنسرو ماهی یکی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها میباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی میشود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش میدهد.در مورد ماهی و دیگر فرآوردههای […]
کارخانجات تن ماهی در ایران ایران کشوری است که امروز غنی از کارخانجات و نیروهای کارآمد است و توانسته امروز در بازار های خارجی حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد و ثابت کند که تکنولوژی ایران یک تکنولوژی برتر است.شرکت صنایع غذایی آوین کنسرو یکی از این شرکت ها و کارخانجات ایرانی است که […]
تولید کنسرو ماهی برای بدنسازی شما ميتوانيد روزي 8 ساعت ورزش كنيد. اما اگر تغذيه درستي نداشته باشيد به نتيجه دلخواهتان نخواهيد رسيد. بدون شك مهمترين مساله براي عضلهسازي، مصرف زياد پروتئين است. اما اكثر افراد نميدانند كه ويتامين C مسئول حمل اين پروتئين به سمت عضلات است. اين ويتامين همچنين باعث كاهش التهاب بافتهاي […]
خرید تن ماهی عمده شاید امروز کمی مشغله مردم زیاد شده باشد و اکثرا درگیر بیماری کرونا باشند و فرصتی برای پخت و پز غذا نداشته باشند.صنایع غذایی آوین کنسرو در راستای مشتری مداری و در راستای حمایت ازبازاریان و مراکز پخش کنسرو تن ماهی سعی کرده با تولید انواع تن ماهی درجه یک با […]
نحوه جوشاندن کنسرو ماهی این مسئله که حتما تن ماهی قبل از مصرف جوشانده شود، به تاریخ انقضای آن دقت شود و بررسی شود که ظرف آن باد نکرده باشد،از نکات کاملا مهم در مصرف کنسرو ماهی است. «هنگام جوشاندن تن ماهی دقت کنید که حتما بعد از اینکه آب جوش آمد زمان جوشیدن تن […]