اسیدهای آمینه موجود در تن ماهی
مراحل تولید کنسرو تن ماهی
در سفره های ایرانی معمولاً این محصول به صورت سرد و گرم مانند انواع ساندویچ، سالاد ها، خوراک ها و یا حتی همراه با برنج جای دارد.خانواده تن ماهیان دارای انواع مختلفی با درجه مرغوبیت متفاوت می باشند، اما همه آنها جزء دسته گوشتهای روشن محسوب می شوند. این گروه ماهیان عبارتند از هوور، هوورمسقطی، زرده ، گیدر، قباد ژاپنی و شيرماهی می باشند که در اقیانوس آرام و هند و همچنین در سراسر آبهای خلیج فارس و دریای عمان یافت می شوند.در سال ۱۷۹۰ هنگامی که فرانسه با دیگر کشور های اروپایی در حال جنگ بود، شخصی به نام نیکلا آپر به روش کنسرو کردن مواد غذایی دست یافت. آپر پس از تحقیقات و پژوهش های فراوان دریافت که اگر مواد غذایی را در یک ظرف سر بسته قرار دهد ( به طوری که هوا نتواند به هیچ گونه به داخل آن نفوذ کند ) سپس به آن ظرف گرما دهد، مواد غذایی درون ظرف دیر تر خراب و فاسد می شود. اما او هیچ وقت متوجه نشد که دلیل این موضوع چیست.توجه داشته باشید که کنسرو تن ماهی علیرغم تمام فواید و خاصیت های فراوانی که دارد برای برخی افراد مضر است و ممکن است فرد را با مشکلات جدی ای رو به رو کند و تا پای مرگ بکشاند. به طور مثال سالمندانی که مبتلا به فشار خون هستند باید از خوردن غذاهای شور مانند ماهی دودی و یا کنسرو تن ماهی دوری کنند.
نمایندگی پخش تن ماهی اعلا 180 گرمی درج
یکی دیگر از تولیدات پرطرفدار مجموعه آوین کنسرو که در شهر اصفهان و بقیه شهرهای ایران به فروش می رسد کنسرو تن ماهی درج درجه یک است که امروز با جدیدترین بسته بندی روز بازار و با کیفیت فوق العادع عالی در بازار به فروش می رسد شاید امروز همه به دنبال یک کنسرو تن ماهی ارزان قیمت باشند و کیفیت برایشان آنقدر مهم نباشد و یا شاید به دنبال یک کنسرو تن ماهی با کیفیت و قیمت مناسب هستند ما در مجموعه آوین کنسرو انواع کنسرو ماهی درج را در کیفیت فوق العاده بالا و با طعم های کنسرو تن ماهی دودی،شویدی،فلفلی و ساده درج را در قوطی های 180 گرمی آسان بازشو روانه بازار کرده ایم و شما برای خرید انواع تن ماهی درج می توانید به مراکز پخش ما در سراسر ایران مراجعه کنید و یا با مشاورین ما تماس بگیرید.