خواص گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی دهد و در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است ولی این تنها مزیت گوشت بوقلمون نیست و در بحث خواص در حدی پیشتاز است که آن را گوشت معجزه می خوانند. مواد غذایی متعددی در بوقلمون وجود دارد و بنابراین مصرف این گوشت لخم به روش های مختلف سلامتی را بهبود می بخشد. گوشت تیره بوقلمون معمولاً حاوی ویتامین و مواد معدنی بیشتری است، اما همینطور چربی و کالری بیشتری هم دارد. بوقلمون حاوی اسید تریپتوفان است در حالی که این درست است که بوقلمون حاوی تریپتوفان است، اما مقدار کافی برای خواب آلودگی ندارد،در واقع همه گوشت ها حاوی تریپتوفان هستند.از خواص فوق العاده گوشت بوقلمون می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- آیا می دانستید روی در بوقلمون ۶۳mg/۱۰۰g بوده و روی باعث رشد خردسالان می شود ضد سرماخوردگی است و به ساختن DNA و هورمون مردانه در بدن کمک می کند و همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود.
- گوشت بوقلمون پتاسیم دارد و ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها بسیار مؤثر بوده همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد.
- بوقلمون زنده منبع بسیارخوب ذره معدنی به نام سلنیوم است. سلنیوم اهمیت عمدهای در سلامت انسان دارد. یکی از عناصر اساسی چندین روش عمده متابولیکی شامل متابولیسم هورمون تیروئید، سیستم دفاعی آنتی اکسیدان و عملکرد ایمنی است.
- اسید آمینه تریپتوفان برای فعالیت سلولهای T لازم است. سلولهای T یک نوع از سلولهای سیستم ایمنی بدن هستند که سلولهای سرطانی را از بین میبرند. در فقدان تریپتوفان، سلول T فعال میمیرند.
- خوردن غذاهایی مانند گوشت بوقلمون که پروتئین بالایی دارند به افزایش احساس سیری کمک میکند، یعنی باعث میشود فرد مدت طولانیتری سیر بماند. این مسئله، از پرخوری شما نیز جلوگیری میکند. دریافت پروتئین کافی به حفظ توده عضلانی کمک کرده و سطح انسولین بعد از مصرف غذا را تثبیت میکند. پروتئین، یکی از مواد مغذی است که افراد گوشتخوار به مقدار کافی آن را دریافت میکنند.
ارزش غذایی کنسرو بوقلمون
کنسرو بوقلمون وحشی دارای چربی کم و پروتئین بالایی است. بوقلمون دارای آهن، روی، فسفر، پتاسیم و ویتامین های B است.بسیاری از افراد جامعه با خواص گوشت بوقلمون آشنا نیستند در حالی که مصرف گوشت بوقلمون برای مادران باردار، مبتلایان به کمخونی و افسردگی بسیار مفید است.بوقلمون علیرغم مرغ هم دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و هم دارای گوشت تیره و قرمز در قسمتهای ران است.جالب اینجاست که به دلیل بافت خاصی که گوشت بوقلمون دارد برخلاف برخی پروتئینها هنگام طبخ حجم خود را از دست نمیدهد و کمترین میزان چربی اشباع و کلسترول را در مقایسه با گوشت قرمز دارد. در عین حال منبع غنی از انواع ویتامین B و ویتامین A است.وضعیت گوشت بوقلمون با توجه به نر یا ماده بودن و جوان یا بالغ بودن پرنده، متفاوت است. بوقلمونهای جوان نر یا ماده، گوشتی ترد و لطیف، پوستی نرم، انعطافپذیر، نازک و ظریف دارند. همچنین استخوان سینه آنها غضروفی و قابل انعطاف است. بوقلمونهای جوان نر، نسبت به مادهها وزن بیشتری دارند. پوست بوقلمونهای بالغ نر و مادهای که بیش از 10 ماه سن دارند، ضخیم است، گوشت بدنشان سفت است و استخوان سینه آنها نیز کاملا، سفت و استخوانی میشود. ضمن اینکه روی سطح پوست و همچنین اندرونههای (دل و جگر) آنها را هم مقداری چربی میگیرد.
- بیشتر بخوانید: ماهی سفید
فروش ویژه کنسرو بوقلمون در بازار تهران
شرکت آوین کنسرو یک مجموعه تولیدی در زمینه تولید انواع کنسرو های گوشتی مانند ماهی و غیر گوشتی در ایران است که امروز اولین تولید خود در زمینه کنسرو بوقلمون را که برای اولین بار در ایران به صورت کنسرو فیله ماهی آماده کرده را در بازار تهران به فروش می رساند.این کنسرو فوق العاده عالی و پرخاصیت امروز در ایران طرفداران زیادی دارد و ما افتخار این را داریم که تولید کنسرو بوقلمون را انجام دادیم و به قیمت درب کارخانه به فروش می رسانیم فقط کافیست یکبار تست کنید و همیشه مصرف کنید.