,وارد کننده برتر کنسرو تن ماهی اورگانا

,وارد کننده برتر کنسرو تن ماهی اورگانا

فروش کنسرو تن ماهی به صورت عمده تن ماهی،نوع ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده تون‌ماهیان ( Scombridea) است.این نوع ماهی بسیار تند شنا می‌کند و سرعت حرکت آن به حداکثر ۷۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد.بعضی از انواع تن، خونگرم می‌باشند.برخلاف انواع دیگر ماهی که گوشت سفید دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. […]

بیشتر بخوانید
ارزان ترین مارک کنسرو غذای آماده

ارزان ترین مارک کنسرو غذای آماده

نماینده فروش کنسرو غذای آماده در پایتخت غذای آماده، غذایی است که به گونه‌ای تهیه می‌شود که بدون هیچ نوع پخت و پز اضافی، می‌تواند به مصرف برسد. غذای آماده را می‌توان در یخچال یا قفسه‌های آشپزخانه نگهداری کرد و با کمی حرارت دادن، برای مصرف آماده کرد. برخی غذاهای آماده که به شکل کنسرو […]

بیشتر بخوانید
قیمت کنسرو ذرت ایرانی در خاورمیانه

قیمت کنسرو ذرت ایرانی در خاورمیانه

صادرات کنسرو ذرت ایرانی به قیمت عمده در صنعت غذا،فرايند توليد امري نسبتا از پيش تعريف شده بوده و توليد كننده نقش خاصي در اتنخاب آن ندارد و لذا نقش آن ايجاد شرايطي براي دقت عمل در اجراي صحيح فرايند مي باشد.ذرت شيرين نيز بصورت دانه هاي چسبيده به خوشه آن از كشاورزان خريداري و […]

بیشتر بخوانید
تجارت کنسرو نخود لوبیا ایرانی

تجارت کنسرو نخود لوبیا ایرانی

صادرات کنسرو نخود لوبیا به روسیه این محصول به عنوان یک مکمل در برخی از غذاهای ایرانی مانند گوشت كبابي با قارچ، سالاد نخود، شامی پوک با نخود، فلافل، آبگوشت و آش رشته مورد استفاده قرار میگیرد.کنسرو نخود لوبیا که حاوی نخود های تمام پز آماده می باشد، روشی است برای تهیه یک آبگوشت سریع […]

بیشتر بخوانید
اولین مرکز خرید کنسرو رب گوجه فرنگی

اولین مرکز خرید کنسرو رب گوجه فرنگی

تولید کنسرو رب گوجه فرنگی در کارخانه های مدرن از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به […]

بیشتر بخوانید

قطب تولید کنسرو تن ماهی صادراتی

بزرگترین مرکز توزیع تن ماهی در کشور کلمه کنسروسازی از لغت یونانی Conservar به معنی حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلی کنسرو کردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان تحت آن شرایط محصول موردنظر را برای مدت‌های طولانی حفظ کرد.بنابراین تعریف، میتوان از کلمه کنسرو برای کلیه روش‌هایی که […]

بیشتر بخوانید
تماس بگیرید