تولید کنندگان تن ماهی فلفلی
ماهی تون به خودی خود طبعی سرد دارد و ممکن است با ذائقه ی افراد زیادی سازگاری نداشته باشد، شرکت طبیعت با ترکیب فیله ی ماهی و فلفل قرمز توانسه برای افرادی که به غذاهای تند علاقه دارند یا طبع سرد ماهی برایشان آزاردهنده است طعمی تازه و طبیعی به ارمغان بیاورد و توجه افراد زیادی را به خود جلب کند.تن ماهی از آن دسته محصولات غذایی است که اما و اگرهای زیادی پیرامون مصرف آن وجود دارد؛ عدهای این محصول غذایی را فاقد ارزش غذایی میدانند و دستهای دیگر معتقد هستند، کنسرو تن ماهی خواص ماهی تازه را داشته و مصرف آن نه تنها مشکلی برای سلامت ایجاد نمیکند بلکه ضرورت دارد.بیشتر تولید کنندگان در تولیدات خودبه چند نکته برای خرید اشاره می کنند که اولین نکته در تشخیص کیفیت این محصول، نوع ماهی است؛ در واقع اینکه در تولید کنسرو تن از چه نوع ماهی استفاده شده است. بهترین نوع ماهی که در این محصول مورد استفاده قرار میگیرد، ماهی «هوور» و ماهی «گیدر» است و این ماهیها به لحاظ کیفی سطوحی دارند. اما تن ماهیهایی هم در بازار موجود هستند که از این دو ماهی تهیه و تولید نمیشوند و در تولید آنها از ماهیهای درجه دو وسه استفاده میشود. معمولا برندهای اصلی کشور ۸۰ تا ۹۰ درصد از همین دو نوع ماهی استفاده میکنند که طبیعتاً روی قوطی کنسرو نوع ماهی و قیمت و تاریخ انقضا درج شده است.
مراکز خرید تن ماهی فلفلی
قیمت تن ماهی فلفلی
امروز افرادی که به غذای تند علاقه دارند و به شدت مصرف می کنند و از خوردن تندی حس فوق العاده ای به دست می آورند باید گفت که تن ماهی فلفلی یک وعده غذایی کاملا ارگانیک و عالی است که امروز در قوطی 180گرمی با قیمت درب کارخانه در مراکز پخش و فروش ما در سراسر کشور عرضه می شود.