روش تولید کنسرو لوبیا چیتی
اگر لوبيا چيتي بعد از برداشت در انبارهايي كه شرايط خشك دارند نگهداري شوند در خيس گذاري درصد آب بيشتر جذب ميكند ومدت زمان پخت نيز كاهش مي يابد. معمولا لوبيا را قبل از خيس گذاري بايد يك عمليات بوجاري و تميز كردن روي آن انجام شود براي اين كار از دستگاه بوجاري كه براي حبوبات طراحي شده استاده مي كنيم و گرد وخاك توسط فن اين دستگاه گرفته ميشود و اين دستگاه شن و كلوخ را از لوبيا جدا مي كند و لوبياي تميز شده و بوجاري شده دارد مرحله بعد فرايند توليد مي شود .قبل از عمليات خيس گذاري لوبياهاي خشك بايد شستشو شوند تا گرد و خاك گرفته شود چون اگر اين گرد و خاك گرفته نشود اين گرد و خاك وارد لوبيا ميشود و آلودگي ميكروبي در آن ايجاد ميكند و همچنين باعث مي شود كه طعم محصول نهايي بد باشد و محصول مرغوبيت خود را از دست ميدهد. بهترين حالت براي شستشوي لوبيا ي خشك اين است كه لوبياها را روي تسمه سورت ها مي ريزيم و صفحه كه به نام صفحه كنترل مي باشد باعث مي شود كه لوبيا ها روي هم جمع نشوند و لوبيا طي حركت به جلو بر روي تسمه تفاله آب به صورت پاششي روي لوبيا ها ريخته مي شود و شستشو انجام مي شود.
قیمت انواع کنسرو لوبیا چیتی
کنسرو لوبیا چیتی یکی از کنسرو های پرطرفدار در بین ایرانی ها است و همه از خواص لوبیا چیتی مطلع هستند و می دانند که این کنسرو خوشمزه و خوش طعم امروز میهمان بسیاری از سفره ها است.شرکت صنایع غذایی آوین کنسرو در راستای حمایت از مصرف کننده ها و عرضه با کیفیت ترین و بهترین کنسرو لوبیا چیتی آن را در جدیدترین بسته بندی با برندهایی که امروز برای شناخته شدن بیشتر تلاش می کنند با یک کیفیت بالا تولید می کند و به قیمت درب کارخانه تمام کنسروجات خود را عرضه می کند.
خرید کنسرو لوبیا چیتی عمده
کنسرو لوبیا چیتی این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن در مقایسه با انواع لوبیا کمتر است. این ماده غذایی منبع مناسبی از ویتامین «ث» بوده. میزان کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم موجود در این نوع لوبیا قابل توجه است. تیامین، منیزیم، نیاسین و فسفر از جمله مواد معدنی موجود در این لوبیا است.امروز کارخانجات زیادی در سراسر ایران در حال تولید کنسرو لوبیا چیتی با برندهای زیاد هستند که همه محصولات را به صورت عمده و به قیمت درب کارخانه به فروش می رسانند.