فروشگاه اینترنتی فروش تن ماهی
در دنیای امروز، جستجو در فضای اینترنت اولین ابزار تحقیق و بررسی برای تهیه کالا و خدمات است. همهی ما قبل از خرید کالای مورد نیاز خود، ابتدا به بررسی انواع محصولات موجود و ارائه دهندگان آن در فضای آنلاین میپردازیم. سپس با انتخاب بهترین گزینه نسبت به خرید آن در یک فروشگاه اینترنتی، اقدام میکنیم.خریداران با مراجعه به یک فروشگاه فیزیکی، توقع مشاهده محصولات و بررسی آنها را خواهند داشت. هرچند ممکن است مراجعه کننده کالا را بخرد یا به هر دلیلی اعم از قیمت، مقایسه با کالای دیگر و… از خرید آن، منصرف شود. در هر صورت شما موظف هستید موجودی مناسبی از کالاهای قابل ارائه، با میزان تقاضای نامشخص داشته باشید.اما در یک فروشگاه آنلاین، کافیست تصویر و کاتالوگ مناسبی برای هر محصول ارائه دهید. کاربران با مراجعه به فروشگاه آنلاین، تصاویر و اطلاعات مربوط به محصول را مشاهده میکنند، با سایر محصولات مقایسه میکنند و در صورت تمایل، به خرید آن اقدام میکنند. شما در فروشگاه آنلاین نیاز به تامین فیزیکی کالا به تعداد زیاد، نخواهید داشت. بلکه باید این مورد را در نظر بگیرید که، امکان تامین کالا برای سفارشهای ایجاد شده داشته باشید، در غیر اینصورت کالا را از منوی محصولات حذف کنید یا اتمام موجودی را، اعلام نمایید.
برترین برندهای حوزه تن ماهی
در دنیای امروز از سادهترین تا پیچیدهترین محصولات صنعتی یا فرهنگی برای موفق شدن در بازار رقابت تنگاتنگ موجود، باید بتوانند به عنوان یك «برند» خودشان را معرفی و ثابت كنند و در بسیاری از مواقع بخش زیادی از سرمایه خریداران یا متقاضیان یك محصول، تنها صرف خریدن یك نام خاص میشود تا كیفیت واقعی اجناس!اما شرکت آوین کنسرو یک برند فوق العاده است که در شکت خود انواع برندهای بازار را تولید و به فروش می رساند برندهایی مانند:
- تن ماهی اورگانا
- تن ماهی گراتیس
- تن ماهی اصالت
- تن ماهی تاپسی
- تن ماهی گلکسی
- تن ماهی طبیعت
- تن ماهی سیحون
- تن ماهی شبنم
- تن ماهی چینود
- تن ماهی کیمبال
- تن ماهی دلپذیر
- تن ماهی ناگیان
- تن ماهی ناژوان
- تن ماهی درج
- تن ماهی شبدیز
- تن ماهی پولک
- تن ماهی گلدن مکس
این ها معروف ترین و پرفروش ترین تن ماهی های بازار ایران هستند که در شرکت آوین کنسرو به قیمت درب کارخانه به فروش می رسد.
صادرات تن ماهی به کشورهای آفریقایی
صادرات در لغت به معنای انتقال کالا یا خدمات از یک کشور به کشور دیگر است، به گونه ای که این انتقال از مسیر رسمی و گمرکی بین کشورها صورت گرفته باشد. در این حالت فروشنده کالا یا خدمات به عنوان “صادرکننده” و خریدار کالا یا خدمات نیز با عنوان “واردکننده” شناخته می شوند. به عبارت کلی در تجارت بین المللی، “صادرات” اشاره به فروش کالا و خدمات به بازارهای خارج از قلمرو گمرکی کشور تولید کننده، اطلاق می گردد.بنابراین كشور ما به صادرات و ارز آوری نیاز دارد . ما هر چقدر در داخل تولید كنیم و در همین داخل مصرف كنیم عایدی برای كشور ندارد . به تعبیری مثل این است كه ۵ نفر یك تاكسی شراكتی بگیرند و خود در داخل آن بنشینند و به نوبت یك نفر راننده شود و از بقیه كرایه بگیرد . در اینجا ایجاد كار و اشتغال شده است ولی چیزی به منابع پولی مجموعه شركتی آنها اضافه نشده است . به امید روزی كه كشورمان به درآمدهای سرشار صادرات غیرنفتی و بهتر بگوئیم صادرات غیر مواد اولیه و درآمد سرانه بالا همراه با رشد اقتصادی و عدالت اجتماعی برسد.