مجموعه آوین کنسرو شما را به خرید بهترین محصولات کنسرویجات دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش عمده کنسرو خورشت فسنجان ارزان

آنچه در این مقاله می خوانید...

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشتطرز تهیه خورشت فسنجان با مرغخواص خورشت فسنجان
فروش کنسرو خورشت فسنجان

آیا با خورشت فسنجان آشنا هستید؟آیا طرز تهیه خورشت فسنجان ر ا می دانید؟آیا با قیمت خورشت فسنجان در بازار آشنا هستید؟فواید خورشت قسنحان چیست؟با ما همراه باشید تا شما را با یک کنسرو خوشمزه و پر فروش در بازار ایران آشنا کنیم.

فسنجان

در بین انواع خورش یا خورشت ها، فسنجان(آغوز خوروش) یکی از مقوی ترین و لذیذترین هاست که بیشتر آن را خورشتی مجلسی به حساب می آورند. خورشت فسنجان در واقع غذای سنتی و اصیل گیلکی است ولی در بیشتر مناطق ایران طبخ می شود.این خورش از جمله خورش های پرکالری است به خصوص اگر آن را با گوشت قرمز تهیه کنیم پس در مصرف آن باید تعادل را حفظ نماییم ؛ می دانیم که ماده اصلی این غذا گردو است و همه ما، تقریبا با ارزش غذایی بی شمار و بالای گردو به عنوان نوعی از مغزهای خوراکی که منبعی غنی از انواع ویتامین و مواد معدنی لازم برای بدن، به خصوص ویتامین های B و E، فسفر، امگا و …است، آشنا هستیم.

خورشت فسنجان از خورشت های خوشمزه و سنتی ایران است در این خورشت از گوشت قرمز تکه ای یا چرخ کرده و گوشت انواع پرنده ها استفاده می شود در شهرهای شمالی کشور خورشت فسنجان را با اردک یا غازطبخ می کنند که بسیار خوشمزه است.فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت

مواد اولیه:گوشت چرخ کرده،گردوی چرخ کرده،رب انار،نمک و زردچوبه،زعفران و دارچین،پیاز،شکر

  • پیازها را با رنده ای ریز رنده کنید؛ نیمی از آن را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • پس از تفت دادمن پیاز گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود؛مراقب باشید گردو به ظرف نچسبد و نسوزد پس مدام هم بزنید.
  • در این مرحله پس از از بین رفتن بوی خامی گردو، رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و کمی که به روغن افتاد سه الی چهار لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندبد تا به آرامی بپزد.
  • گوشت چرخ شده را همراه باقی مانده پیاز رنده شده، دارچین و نمک به خوبی ورز دهید سپس با آن گلوله های کوچکی درست کنیدو در ظرف جداگانه کمی سرخ کنید.
  • مایه خورش که به خوبی روغن انداخت، نوبت اضافه شدن چاشنی هاست؛ رب انار، شکر، لیموعمانی را به خورش اضافه کنید تا زمانی که خورش لعاب  بیشتر بیاندازد.
  • در یک ساعت پایانی پخت خورش گوشت های قلقلی را اضافه کنید و چند تکه یخ نیز داخل خورش بیاندازید تا خورش به خوبی روغن بیاندازد.
  • دقت کنید خورش فسنجان نباید شل و آبکی باشد ، اجازه دهید خورش تا جایی بپزد که مایه ای نه چندان سفت و نه چندان رقیق به دست آید.
  • پس از جا افتادن و خاموش کردن شعل، زعفران دم شده را به خورشت فسنجان اضافه کنید(ترکیب گردو و زعفران باعث نشاط و آرامش بیشتر روح و اعصاب می شود چرا که هر دو ماده خاصیت آرامبخشی دارند ).

 

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

مواد اولیه:روغن و نمک به مقدار لازم،زعفران به مقدار لازم،پیاز رنده شده،رب انار،مغز گردو آسیاب شده،مرغ به مقدار دلخواه،شکر

  • پیاز را رنده کنید و آن را داخل ماهی تابه تفت دهید تا کاملا ریز شود.
  • بعد از آن گردو را به مقداری که دوست دارید اضافه کنید.
  • گردو رو خوب آسیاب کنید البته نه در حدی که خمیر بشود و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدهیم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشود.
  • چیزی که فوق العاده در پخت فسنجان مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه.
  • رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشود. بازم تاکید میکنم فسنجان به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز دارد تا گردو تو این مدت روغن بندازه.
  • در این مرحله رب انار را به مقداری که دوست داریم به همراه ادویه حات اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.
  • در این مرحله مرغ رو به خورشت اضافه میکنم. البته شما زمان بندی کنید و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنید. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنیم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه.
  • در مرحله آخر میگذاریم تا با حرارت ملایم گاز خوب جا افتاده شود.

خواص خورشت فسنجان

  • گردو:دشمن اگزما
  • ترشی رب انار برای افرادی که اضافه وزن دارند توصیه می شود که مصرف کنند.
  • اگر کم خونی دارید توصیه می شود حتما مصرف کنید.
  • اگر چربی خونتان بالاست مصرف کنید.
  • اگر لاغر هستید به دلیل وحود مواد مقوی حتما استفاده کنید.

این خورشت یکی از خورشت های فوق العاده پرفروش و پرمصرف در بین تمام خانواده های ایرانی علی الخصوص مردم خوب و خون گرم شمال کشورمان است.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت ها و نحوه فروش فروشگاه ما می توانید با کارشناس و مشاور ما تماس بگیرید.

کارشناس و مشاور فروش خانم زهرا یلمه

 

زهرا یلمه

من در حوزه کنسرو مشغول به کار هستم

 

 

مجموعه آوین کنسرو شما را به خرید بهترین محصولات کنسرویجات دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.