مراحل تهیه کنسرو ماهی
کارخانجات کنسرو ماهی در ایران
صنعت کنسرو سازی ایران روبه پیشرفت است و هم اکنون کارخانجات زیادی در ایران هستند که کار تولید انواع کنسرو ماهی را به عهده دارند و این نشان دهنده پیشرفت تکنولوژی در ایران است.صنایع غذایی آوین کنسرو یکی از مجموعه های تولید انواع کنسرو ماهی در طعم های مختلف و با برندهای متفاوت است که امروز توانسته نیاز بازار از تولید کنسرو ماهی را برآورده کند و بهترین تولیدات تن ماهی را به رخ کشورهای دیگر برساند که در زیر مراحل تولید و بسته بندی و فروش کنسرو ماهی را توضیح می دهیم.
ماهی ها به دلیل ارزش غذایی زیادی که دارند همواره مورد توجه خانواده ها بوده و مصرف دائم آن نیز از سوی پزشکان توصیه شده است. اما با توجه به اینکه تمیز کردن ماهی تازه برای خیلی از افراد خوشایند نیست و یا همیشه دسترسی به ماهی تازه وجود ندارد، بسیاری از افراد برای رسیدن به این غذای مقوی از کنسرو آن استفاده می نمایند. کنسرو ماهی که به تن ماهی معروف است یکی از غذاهای مغذی و خوشمزه بوده که بسیار پرطرفدار است. ماهی استفاده شده در کنسرو ماهی، از یک نوع نبوده و شامل ماهی های گیدر، زرده، اسبک و هوور می باشد که به این گروه از ماهی ها تن می گویند.
مراحل تولید کنسرو ماهی
در زیر به صورت مختصر مراحلی که برای تولید یک کنسرو تن ماهی استفاده شده ر ا نام می بریم که بدانید امروز در صنعت کنسرو سازی چه اصول و قواعد خاصی وجود دارد:
- آماده سازی
- آب نمک گذاری(Brining)
- پخت اولیه percooking
- قوطی گذاری (Packing)
- هواگیری و عبور از تونل اگزاست(Exhausting)
- درب بندی (Canclosing)
- اتوکلاوکردن یا فرایند حرارتی (Heat procesing)
- سایر مراحل تولید کنسرو ( قرنطینه و برچسب زنی )
کارخانجات کنسرو ماهی در ایران
صنعت کنسرو ماهی صنعت بزرگی است شاید امروز دنبال بهترین شرکت ها و کارخانه ها برای خرید کنسرو ماهی باشید ما به شما کمک می کنیم تا بهترین برندها و کارخانه های تولید کنسرو ماهی را بدانید و با خیال راحت از آنها خرید کنید در میان تمام برندها و کارخانه ها آوین کنسرو با تولیذ تن ماهی اورگانا و تاپسی توانسته فروش بالایی داشته باشد و امروز صادرات این کنسرو به کشورهای دیگر را به خوبی انجام دهد و در صدر صادرکنندگان کنسرو ماهی به کشورهایی همچون قطر،عراق،کویت،ارمنستان و روسیه باشد.برای ثبت سفارش و اطلاع از قیمت ها با ما تماس بگیرید.