کاهش بیماری عروقی با مصرف کنسرو قلیه ماهی
قلیه ماهی، یک غذای سنتی است که در جنوب کشور بسیار رایج و متدوال است. این غذا مانند خورشت میماند و باید آن را با کته سرو کرد. ترشی این غذا بخاطر تمبر هندی آن است پس آن را با هیچ چیز جایگزین نکنید. استفاده از گوشت ماهی، علاوه بر خواص عالی ماهی، یک مزیت دیگر دارد و آن مناسب بودنش برای افراد دارای چربی خون بالا و ناراحتی قلبی و عروقی است.كسانی كه دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این کنسرو قلیه ماهی استفاده كنند ولی به شرط آنكه مواد با مقدار كمی روغن همراه باشد.جنوبی ها فوق العاده زیاد به قلیه ماهی علاقه دارند و آن هم به خاطر وجود دریاهای زیاد در آنجا است و مصرف روزانه و هفتگی ماهی و قلیه ماهی در آنجا زیاد است.
شرایط نگهداری کنسرو قلیه ماهی در منزل
معمولا نوع ماهی که در هر شهر برای طبخ این غذا استفاده میشود متفاوت است. در بندرعباس از ماهی شیر یا زبیدی استفاده میکنند. در اهواز علاوه بر ماهیهایی مثل میش ماهی و هامور، گاهی در قلیه میگو هم میریزند. در بندر گناوه قلیه را با ماهی سرخو یا همار میپزند.اما در هر حال اهل فن توصیه میکنند که برای طبخ این غذای محبوب بهتر است از ماهیهایی استفاده شود که گوشت لخم دارند. سنگسر، هامور، شیر، سرخو، جش، شوریده و سکن بهترین ماهیها برای قلیه ماهی هستند.سبزی قلیه ماهی بوشهری شامل گشنیز و شنبلیله است و باید حتما در این غذا از سیر تازه استفاده شود.کنسرو قلیه ماهی با قوطی در یخچال نگهداری نکنید اگر درب آن را باز کردید و فقط چندساعت می توانید در یخچال نگهداری کنید.
خرید عمده کنسرو قلبه ماهی درجه یک
قلیه ماهی معروفترین خورشت بندرهای خلیج فارس است و برای آبادانی و خرمشهریها، یکی از غذاهای اصلی به شمار میرود. کنسرو قلیه ماهی با چلو ساده سرو میشود و برای تهیه آن میتوانید از ماهیهای سنگسر، راشگو، سرخو، سبیتی، هامور و حلوای سیاه استفاده کنید. ماهیهای شمال، معمولا جایی در طرز تهیه قلیه ماهی ندارند اما اگر به ماهیهای جنوب دسترسی نداشتید، میتوانید این غذا را با ماهی ازون برون تهیه کنید.شما برای خرید یک کنسرو قلیه ماهی درجه یک می توانید فقط از طریق نمایندگی های شرکت آوین کنسرو کنسرو قلیه ماهی اورگانا و درج را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت تهیه کنید برای ثبت سفارش و اطلاع از قیمت ها هم می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید.