انواع تن ماهی
تن ماهی ۱۸۰ گرمی
همانطور که اشاره شد برخی عوامل باعث می شود ما گاها خرید تن ماهی را به ماهی تازه ترجیح دهیم. ماهی اگر به صورت تازه،منجمد و فرآوری و بستهبندی گردد، در آن صورت ارزش غذایی آن با ماهی تازه تفاوت چندانی نخواهد داشت. یک مسئله دیگر قلع یا روی به کار رفته داخل قوطی کنسرو است که باعث می شود ماهی داخل قوطی کنسرو بدون هیچ مشکل و به صورت سالم نگهداری شده و به سفره مصرف کننده برسد. پخش تن ماهی های جنوب بر روی تمام مسائل و موارد بهداشتی توسط کارشناسان مجرب نظارت کامل و دقیق دارد.ماهی های تن دارای ارزش غذایی بسیار بالا هستند زیرا دارای پروتئین با کیفیت بوده و همچنین حاوی اسید آمینه های لازم برای بدن می باشند. به طور خلاصه می توان گفت تن ماهی منبع ارزان و غنی از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن می باشد. برای خرید تن ماهی باید همیشه دقت نماییم و از مراکز معتبر و نام معتبر آن را خرید کنیم. همچنین از خرید قوطی کنسرو های له شده یا باد کرده خودداری کنیم و حتماً قبل از مصرف، کنسرو را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانیم که در صورت وجود سم احتمالی در آن از بین برود.با ما همراه باشید تا در این مقاله شما را با انواع تن ماهی و تن ماهی ۱۸۰ گرمی بیشتر آشنا کنیم.
انواع تن ماهی
تن ماهی ها انواع مختلفی را دارند که هر کدام در بازار با کیفیت ها٬وزن ها٬قیمت ها و مواد اولیه مختلفی به فروش می رسند.انواع تن ماهی موجود در بازار ایران که بیشتر در کارخانه های شمالی و جنوبی ایران و یا در عمده شهرهای ایران تولید می شوند با ماهی های هوور٬زرده٬مارلین و ساردین هستند که هر کدام کیفیت های مختلفی را دارند که با روغن های گیاهی مانند زیتون٬آفتابگردان و سویا ترکیب می شوند و پس از گذراندن از مراحل تولید به بازار عرضه می شوند.
تن ماهی ۱۸۰ گرمی
فروش تن ماهی ۱۸۰ گرمی به نسبت بقیه تن ماهی ها بیشتر است در واقع این روزها انواع تن ماهی ۱۲۰٬۱۸۰٬۲۴۰گرم در بازار موجود است که تن ماهی ۱۸۰ گرمی بیشترین سفارش و فروش را در بازار دارد چون قیمت مناسبی را هم دارد در واقع نه ارزان قیمت اسا و نه گران قیمت به همین دلیل مشتری های بیشتری را دارد.برای خرید انواع تن ماهی ۱۸۰ گرمی درب کلیددار و درب شفاف با ماهی های مختلف با ما تماس بگیرید.