کاهش اختلالات بینایی با مصرف کنسرو ماهی
همه میدانیم مصرف تن ماهی خاویار برای سلامتی بسیار مفید است، و باید دستکم هفتهای دو بار ماهی بخوریم. مصرف ماهی تن فواید بسیاری برای سلامتی دارد، ماهی تن غذای بسیار سالمی است و باید به میزان بیشتری از این ماهی مصرف کنید اگر با بالا رفتن سن نگران کاهش قدرت بینایی خود هستید، بهتر است که اسید چرب امگا۳ را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. امگا۳ مانع از بروز آب سیاه نیز می شود. نتایج بررسیها روی اسکیموهای گریلند نشان می دهد، مصرف زیاد روغن ماهی غنی از امگا۳ باعث کاهش آمار بیماری آب سیاه در این سرزمین شده است. علاوه بر آن، اسیدچرب امگا۳ مانع از بروز تباهی لکه زرد مربوط به افزایش سن می شود. مواد غذایی غنی از امگا۳ شامل گردو، روغن دانه کتان، ماهی سالمون، ساردین و اسفناج است. اگر هم به سختی می توانید مواد غذایی حاوی امگا۳ را به برنامه غذایی خود اضافه کنید، با نظر پزشک از مکمل های امگا۳ استفاده کنید.ماهی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا۳ است. مغز و چشم های ما به شدت نیازمند اسیدهای چرب امگا۳ برای حفظ سلامت و عملکردشان هستند. به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا۳ برای بهبود قوه بینایی وسلامت چشم مفید هستند.DHA میتواند شمارا از کاهش دید و بینایی محافظت کند. دانشمندان، پیوندی بین مصرف ماهی روغنی و کاهش خطر از بین رفتن بینایی در افراد مسن را مشخص کردهاند. یک مطالعه منتشرشده در PLOS One نشان میدهد که خوردن ماهی روغنی باعث بهبود حافظه کاری نیز میشود. بنابراین می توان بهترین ماهی برای حافظه و بینایی را از خانواده ماهیان روغنی نام برد.
مقدار آهن و سدیم کنسرو ماهی
کنسرو ماهی سرشار از آهن میباشند برای تولید هموگلوبین ضروری است. هموگلوبین پروتئینی است که به گلوبولهای قرمز خون امکان می دهد تا اکسیژن را به اقصی نقاط بدن انتقال دهند.کنسرو تن ماهی منبع خوشمزه ای از آهن است. هر 170 گرم کنسرو تن ماهی 2.5 میلیگرم آهن است و علاوه بر این منبع غنی پتاسیم و ویتامین ب و اندکی ویتامین د است. همچنین دارای 400 میلیگرم سدیم است که البته قدری زیاد است.و همه خواص یک ماهی تازه امروز در کنسرو ماهی ریمو وجود دارد و شما می توانید کنسرو ماهی ریمو 180 گرمی را با قیمت مناسب و به صورت عمده از نمایندگی های معتبر ما در سراسر ایران خریداری کنید.
مرکز پخش کنسرو ماهی ریمو به صورت عمده
فیله ماهی انواع مختلفی چون هوور (مسقطی، خطی، بندری و معمولی) و گیدر، زرده، اسبک و… دارد.این گونهها به دلیل کیفیت و ارزش تغذیهای متفاوت، قیمتهای مختلفی داشته و این امر موجب افزایش یا کاهش قیمت کنسرو آن میشود.البته امروزه اغلب کنسروهای تن حاوی گونه هوور یا گیدر هستند که بهترین نوع آن تن گیدر است. معمولا تشخیص نوع ماهی تن توسط افراد عادی کاری مشکل بوده و تنها کارشناسان این حرفه قادر به شناسایی خواهند بود.البته بد نیست بدانید گوشت گیدر، ترد، تکهای و روشنتر از گونههای دیگر است. هوور گوشتی پرخون به رنگ شکلات تیره داشته و اغلب از خلیجفارس صید میشود.گونه تن زرده و اسبک هم کیفیت پایینتر و قیمت ارزانتری داشته و نسبت به انواع گونهها رنگ تیرهتر و به طور نسبی مزهای تلخ دارند.البته این را هم بدانید برخی کارخانههای غیرمتعهد گوشت ماهی زرده را با اسمی متفاوت، ولی قیمتی پایینتر از محصول اصلی ارائه میکنند که با توجه به رنگ و مزه آن میتوان تا حدودی به کیفیت آن دست یافت.فقط کافیست برای خرید کنسرو ماهی ریمو درجه یک و با کیفیت بالا همین حالا با مدیر فروش مجموعه ما تماس بگیرید.