انواع ویتامین های موجود در تن ماهی
غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامین ها و املاح می باشند. توجه داشته باشید که میگو دارای کلسترول زیادی می باشد، اما با این حال مقدار کلسترول در میگو کمتر از مقدار آن در گوشت قرمز است.به طور کلی 84 گرم ماهی دارای 120 کالری می باشد.گوشت ماهی دارای ویتامین های B، A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم می باشد. ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند، دارای مقدار زیادی یُد می باشند. لازم به ذکر است که ماهی دارای مقدار بسیار کمی سدیم می باشد و به همین خاطر برای رژیم های کم نمک توصیه می شود.متخصصان تغذیه برای همه افراد به خصوص بیماران قلبی، مصرف دو بار ماهی در هفته(هر بار 90 گرم) را سفارش می کنند.چربی ماهی مفید است و چربی گوشت قرمز مضر، زیرا چربی گوشت قرمز از نوع چربی های اشباع می باشد، اما چربی ماهی از 2 نوع اسید چرب غیر اشباع امگا 3 به نام های EPA و DHA است.روغن ماهی بیماری های قلبی را به صفر می رساند. لازم به توصیح است که اثر روغن ماهی بر سلامت قلب بیشتر از اثر مصرف سویا است.
انواع برندهای معتبر بازار ایران
حتما برای شما هم پیش آمده است که زمان یا انرژی کافی برای تهیه غذا نداشته باشید. برند تاپسی برای این مواقع محصولی مغذی و زود مصرف تهیه کردهاست. یعنی میتوانید در کمترین زمان ممکن یک غذا با ارزش غذایی بالا داشتهباشید. ماهی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که توسط شرکت آوین کنسرو بهصورت کنسرو درآمده است. محصولی که میبینیم کنسرو ماهی تون در روغن گیاهی تاپسی مقدار 210 گرمی است. این محصول سرشار از امگا 3 است و یک غذای کامل و مقوی به حساب میآید. اسیدهای چرب امگا 3 از آن دسته از چربیهای مفید برای بدن ما هستند و کنسروهای تن ماهی سرشار از امگا 3 هستند. تن ماهی غنی از پروتئین است. سطح پروتئین موجود در تن ماهی تقریبا 2 برابر تخم مرغ است. از فواید کنسرو تن ماهی میتوان به خاصیت سم زدایی، حفظ سلامت قلب، پیشگیری از سرطان، کمک به سلامت بینایی، پیشگیری از فشار خون بالا و سکته مغزی و حفظ سلامت ماهیچهها اشاره کرد.بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی حاصل از خوردن تن ماهی فاسد است که بسیار خطرناک است و ممکن است ظرف مدت 12 ساعت جان انسان را بگیرد. در خرید تن ماهی اول به قوطی کنسرو دقت کنید که باد نکرده باشد و سپس تاریخ مصرف. بعد از مطمئن شدن در این موارد حتما قوطی کنسرو را بجوشانید.ابتدا آب ار در ظرفی ریخته و اجازه دهید به نقطه جوش برسد و سپس زمان را در نظر بگیرید که بین 10 الی 20 دقیقه کنسرو در آب در حال جوش قرار گیرد. این عمل باعث از بین رفتن باکتری ها میشود. به این نکته نیز دقت داشته باشید که تن ماهی باز شده در مجاورت هوا نیز احتمال فاسد شدن دارد.در بین برندها برندهای تاپسی،کیمبال،آنچوی،دلپذیر،به پذیر،سلاج،طبیعت و…را نام برد.
پخش عمده تن ماهی درجه 1
شرکت آوین کنسرو یک برند معروف در بازار است که انواع تن ماهی را با طعم های مختلف شویدی،دودی،قلیه ماهی،قلیه میگو،در روغن گیاهی و در روغن زیتون را نام برد که امروز برای گسترش مجموعه خود در سراسر ایران نمایندگی معتبر دارد و مراکز پخش ما در سراسر ایران تمام محصولات کنسروی ما از جمله تن ماهی را به قیمت عمده در اختیار شما قرار می دهد.شما عزیزان برای خرید و ثبت سفارش تن ماهی اعلا می توانید همین حالا با ما تماس بگیرید.